Kat chippen Venray

Welkom bij Dierenzorg Aan Huis - Laat hier in Venray uw kat chippen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele service voor het chippen van uw kat in Venray? Dierenzorg Aan Huis is er om u te helpen. Met mijn ervaring en toewijding zorg ik ervoor dat uw geliefde huisdier veilig en snel gechipt wordt, allemaal in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Lees verder om meer te weten te komen over deze dienst.

 

Over Dierenzorg Aan Huis

Mijn naam is Kirsten Coenders-Straasheijm en ik ben de trotse eigenaar van Dierenzorg Aan Huis. Samen met mijn man, kinderen, kater Funs en Japanse kwartels woon ik in Venray. Als gediplomeerd en geregistreerd paraveterinair, met jarenlange ervaring als dierenartsassistente bij een dierenkliniek, heb ik een passie voor het welzijn van dieren.

Hoewel ik geen dierenarts ben en geen diagnoses kan stellen of medicatie kan voorschrijven, begrijp ik dat het soms lastig kan zijn om voor kleine vragen naar de dierenarts te gaan. Daarom ben ik gestart met Dierenzorg Aan Huis. Ik kom bij u thuis, zodat uw dieren in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Geen stress van vervoer en andere dieren. U kunt altijd bij mij terecht met uw vragen via telefoon, e-mail of app.

 

Waarom uw kat chippen?

Het chippen van uw kat is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier weer snel bij u terug wordt gebracht, als deze onverhoopt wegloopt. Een chip is een klein, elektronisch apparaatje ter grootte van een rijstkorrel dat onder de huid van uw kat wordt geplaatst. Elke chip bevat een unieke code die kan worden gelezen met behulp van een speciale scanner. Deze code kan worden gekoppeld aan uw contactgegevens, zodat u snel herenigd kunt worden met uw kat als deze is weggelopen.

 

De voordelen van het chippen van uw kat aan huis

Het chippen van uw kat aan huis heeft verschillende voordelen ten opzichte van een bezoek aan de dierenkliniek. Ten eerste zorgt het ervoor dat uw kat zich op zijn gemak voelt in zijn eigen vertrouwde omgeving, wat stress en angst kan verminderen. Daarnaast biedt het u gemak en bespaart het tijd, omdat u geen rekening hoeft te houden met het vervoer naar de kliniek en wachten in de wachtkamer. Bij Dierenzorg Aan Huis staan uw gemak en het welzijn van uw kat voorop.

 

Professionele en zorgzame service

Ik begrijp dat de kat een belangrijk lid van uw gezin is. Daarom bieden we een professionele en zorgzame service om ervoor te zorgen dat het chippen soepel en stressvrij verloopt. Ik neem de tijd om uw kat op zijn gemak te stellen. U kunt erop vertrouwen dat uw kat in goede handen is.

 

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u uw kat laten chippen in Venray zonder gedoe en stress? Kies voor de gemakkelijke en professionele oplossing van Dierenzorg Aan Huis. Neem vandaag nog contact op via telefoon, e-mail of app om een afspraak te maken of uw vragen te stellen. Ik kijk ernaar uit om u en uw kat te helpen!

 

*Let op: Dierenzorg Aan Huis is momenteel alleen beschikbaar in Venray en omgeving.*

Written by Kreativ