Dierenoppas Venray

Vertrouw uw geliefde huisdieren toe aan Dierenzorg Aan Huis in Venray

Bent u op zoek naar een betrouwbare en liefdevolle oppas voor uw huisdieren in Venray? Zoek niet verder! Dierenzorg Aan Huis staat voor u klaar. Met mij als dierenoppas in Venray kunt u met een gerust hart op vakantie of een weekendje weg, wetende dat uw dierbare huisdieren in goede handen zijn. Lees verder om meer te ontdekken over deze dienst.

Over Dierenzorg Aan Huis

Mijn naam is Kirsten Coenders-Straasheijm en ik ben de trotse eigenaar van Dierenzorg Aan Huis. Samen met mijn man, kinderen, kater Funs en Japanse kwartels woon ik in Venray. Als gediplomeerd en geregistreerd paraveterinair, met jarenlange ervaring als dierenartsassistente bij een dierenkliniek, heb ik een diepe passie voor dierenwelzijn.

Hoewel ik geen dierenarts ben en geen diagnoses kan stellen of medicatie kan voorschrijven, begrijp ik dat het soms lastig kan zijn om voor kleine vragen naar de dierenarts te gaan. Daarom ben ik gestart met Dierenzorg Aan Huis. Ik kom bij u thuis, zodat uw dieren in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Geen stress van vervoer en andere dieren. U kunt altijd bij mij terecht met uw vragen via telefoon, e-mail of app.

Professionele Dierenoppas Venray

Dierenzorg Aan Huis biedt uitgebreide dierenoppas diensten die afgestemd zijn op de behoeften van uw huisdieren. Of u nu een drukke werkdag heeft, een weekendje weg wilt of op vakantie gaat, ik sta klaar om voor uw huisdieren te zorgen. Mijn diensten omvatten onder andere:

Dagelijkse verzorging

Ik zorg voor de dagelijkse behoeften van uw huisdieren, zoals voeren, vers water geven en het schoonmaken van de kattenbak of dierenhok.

Spelen en aandacht

Ik geef uw huisdieren de aandacht en liefde die ze verdienen. Spelen, knuffelen en interactie zijn essentieel voor hun welzijn.

Huisbeveiliging

Naast het verzorgen van uw huisdieren, houd ik ook een oogje in het zeil in uw huis. Denk aan de gordijnen openen en sluiten, de post verzamelen en andere kleine taken om uw huis er bewoond uit te laten zien.

Waarom kiezen voor Dierenzorg Aan Huis?
Persoonlijke aandacht

Ik geloof in persoonlijke aandacht en zorg op maat voor uw huisdieren. Er wordt geluisterd naar uw wensen en behoeften en ik pas mijn diensten daarop aan.

Vertrouwde omgeving

Door uw huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen, wordt stress en angst verminderd. Ze kunnen genieten van hun dagelijkse routine zonder de ontwrichting van een nieuwe omgeving.

Ervaring en expertise

Met mijn achtergrond als paraveterinair en dierenartsassistente kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn. Ik heb ervaring met het omgaan met verschillende soorten huisdieren en ik ben goed op de hoogte van hun gedrag en behoeften.

Flexibiliteit

Elk dier is uniek en heeft verschillende behoeften. Daarom zijn al de diensten flexibel en aanpasbaar aan de specifieke vereisten van uw huisdier.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u uw huisdieren laten verzorgen door een betrouwbare en professionele dierenoppas in Venray? Kies voor de zorgzame service van Dierenzorg Aan Huis. Neem vandaag nog contact op via telefoon, e-mail of app om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om voor uw huisdieren te zorgen terwijl u weg bent!


► Let op: Dierenzorg Aan Huis is alleen beschikbaar in Venray en omgeving.

► Voor oppaswerkzaamheden reis ik maximaal 15km van Venray

Written by Kreativ