Gebitsreiniging Emmi-Pet

Het gebit van uw dier is misschien niet iets wat u vaak bekijkt maar net als bij mensen is het belangrijk om dit goed te onderhouden. Als tandplak niet wordt verwijderd kan tandsteen ontstaan. Later kunnen ook losse kiezen en tanden, een slechte adem en ontstekingen een probleem vormen. Uiteindelijk zal een dier slecht gaan eten en zullen er mogelijk tanden/kiezen verwijderd moeten worden en ontstekingen behandeld. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Dierenzorg aan huis bied een gebitsreiniging aan met de Emmi-Pet, een 100% ultrasone tandenborstel voor dieren. Een chip in de borstelkop genereert tot 96 miljoen trillingen per minuut. In combinatie met een speciale ultrasone tandpasta creëert dit krachtige micro-bubbels die de tanden, kiezen en het tandvlees zeer grondig reinigen. Zo wordt ontstoken tandvlees, tandsteen en een slechte adem voorkomen.

 

Doordat de tandenborstel geluidloos en trillingvrij is zal uw huisdier het reinigen meestal niet als vervelend ervaren. Na 2 tot 3 behandelingen is er vaak al een duidelijk resultaat waarneembaar.

 

De Emmi-pet is geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. Door regelmatig het gebit te reinigen met de Emmi-pet kunt u gebitproblemen voorkomen en is een gebitsreiniging (onder narcose) bij de dierenarts niet of minder vaak nodig.

 

Als uw dier ernstige problemen heeft met zijn gebit zal ik u doorverwijzen naar een dierenarts.

  

Prijs

Handeling

24,50

Gebitsreiniging met Emmi-Pet, eerste behandeling 

(incl. persoonlijke tandenborstel)

19,50

Gebitsreiniging met Emmi-Pet, vervolg behandeling

87,50

Gebitsreiniging met Emmi-Pet, Strippenkaart                                  (5 maal poetsen, excl. tandenborstel)*

5,00

Emmi-Pet tandenborstel

 

Alle prijzen zijn exclusief voorrijkosten 

* Strippenkaart heeft een geldigheid van 1,5 jaar na aanschaf