Recensies

– Mei 2023 –

Een aantal weken zaten wij klem met onze hond Loeka. Om gezondheidsredenen van moeder/schoonmoeder konden we even geen zorg dragen voor het voldoende uitlaten van Loeka. Via, via kregen we het nummer van Kirsten (Dierenzorg aan huis). Zij bood aan om ons uit de brand te helpen. Na een heel fijn kennismakingsgesprek, waarin er meteen een klik was tussen Loeka en Kirsten, is de samenwerking begonnen. Zeer goed gepland (Kirsten geeft meteen aan wanneer ze allemaal kan en niet kan -> fijn!) heeft Loeka genoten van de keertjes uit met Kirsten. Dat kon je op de foto’s goed terugzien. Bedankt voor je hulp nogmaals Kirsten en hopelijk tot ziens! 

Loeka en familie Boelens


– Maart 2023 –

Wij waren op zoek naar een flexibele uitlaatservice voor onze Duitse Jachtterriër  Charly. Bij de meeste uitlaatservices is dat niet mogelijk. Dan moet het altijd op dezelfde dag en dezelfde tijd. Tot wij het telefoonnummer van “Dierenzorg aan huis” hebben gekregen. Dat kennismakingsgesprek was spannend. Hoe zou Charly op Kirsten reageren? Charly accepteert niet iedereen en kan dan ook wat agressief worden. Maar Charly vond Kirsten meteen lief en aardig. Dus wij waren er heel blij mee iemand gevonden te hebben die Charly kan uitlaten als het een keer nodig is. Kirsten is heel lief, kalm en erg betrouwbaar. Charly gaat heel graag met haar wandelen. Wij krijgen dan altijd een berichtje en mooie foto’s van Kirsten geappt. Dankjewel Kirsten. Wij kunnen jou niet meer missen.

Nicky en Beate


– Maart 2023 –

Ik wilde mijn hond Belle eerst bij de dierenarts onder narcose laten brengen en het tandsteen laten verwijderen maar toen kwam ik Kirsten van Dierenzorg aan huis tegen op Facebook. Ik dacht laat ik dat nou eerst eens proberen. Na 2 behandelingen met de Emmi-Pet tandenborstel al zo’n goed resultaat. Belle en vooral ik zijn hier super blij mee.

Wilma Zijderveld

 

– Januari 2023 –

Dankzij Kirsten van Dierenzorg aan huis kon ik tijdens mijn ziekte thuis blijven bij mijn dieren. Mijn poezen zijn heel goed verzorgd door Kirsten.  Het is een super goede service, betrouwbaar en zeer betaalbaar. Het was in een woord geweldig, kan het iedereen aanraden!

Sjaantje Vaessen

 

– December 2022 –

Super blij met de fantastische zorg van Kirsten van Dierenzorg aan huis. Ik heb een onbezorgde 2de kerstdag kunnen vieren bij mijn dochter die verder weg woont, terwijl mijn 4 honden en 1 kat goed en professioneel verzorgd werden door Kirsten. Goede afspraken en tot in de puntjes alles goed verzorgd. Bij thuiskomst trof ik mijn dierenkindjes helemaal ontspannen en tevreden aan. Ik zal zeker zonodig vaker gebruik maken van haar 100% vertrouwelijke diensten. Ik raad Dierenzorg aan huis dan ook echt aan. Super bedankt Kirsten van Dierenzorg aan huis.

Sheila

 

– November 2022 –

Wat een super idee; Dierenzorg aan huis. De folder lag in onze brievenbus en ik heb direct gebeld met Kirsten. Voor mijn matties Phil en Lemmy was ik op zoek naar een flexibele hondenuitlaat mogelijkheid. Wij doen het het liefst zelf en tot nog toe lukt dit ons samen heel goed. Een back-up hebben we gevonden met Kirsten, van Dierenzorg aan huis. Haar mogelijkheden en keuzes zijn fijn, wij hebben gekozen voor een strippenkaart van 40 minuten in de bossen. Bij de eerste proefwandeling samen zag ik ook dat Lemmy en Phil het fijn vinden met Kirsten. Mijn matties gaan graag met haar op sjouw in de bossen, dat zie ik aan de filmpjes en foto’s terug in mijn Whatsapp. Wij zijn heel blij met Dierenzorg aan huis, Kirsten, en nog belangrijker Phil en Lemmy ook.

Moniek Faas

 

– Oktober 2022 –

Kirsten is bij mij thuis geweest om de nagels van mijn hondje Scooby te knippen. In het verleden heb ik dit weleens bij de dierenarts laten doen en raakte hij volledig in paniek. Nu ging het super! Kirsten stelde hem op zijn gemak en mede doordat het thuis gebeurde bleef Scooby rustig. Ik ben zeer tevreden!

Susan Janssen

 

– Oktober 2022 –

Kirsten heeft tijdens mijn vakantie 3 weken voor Monster (kat) gezorgd. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het eindverslag gaat Kirsten professioneel te werk. Tijdens de vakantie regelmatig een app met foto’s of filmpje van een tevreden kat ontvangen. Bij thuiskomst een leuke kaart met eindverslag. Ben heel erg tevreden over Kirsten en zal haar zeker een volgende keer weer vragen. Dank je voor je goede zorgen, ook namens Monster!

Manon Vullings

 

– September 2022 –

Tijdens mijn vakantie kwam Kirsten op mijn 2 katten letten waarvan 1 kitten. Ze was erg zorgzaam en betrouwbaar. Ook kwam ze zoals afgesproken haar afspraken na. Mijn katten kregen volledige aandacht en verzorging die ze nodig hadden. Daarbij controleerde ze ook de gezondheid van mijn katten. Ik kreeg elke dag een update en foto’s gestuurd, wat ik enorm fijn vond. Zo kon ik alsnog van ver mijn katten volgen. Dankzij Kirsten kon ik met een gerust hart genieten van mijn vakantie. Ook bij thuiskomst was ze mij niet vergeten met een welkomstkaartje wat ik enorm heb gewaardeerd! Kortom top service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Tuba


– Augustus 2022 –

Blij met service van Kirsten van Dierenzorg aan huis. Na een prettige kennismaking thuis met ons gezin en hond Tommy, hebben Kirsten en ik samen onze hond Tommy uitgelaten. Zo wilde Kirsten zich voorbereiden op het uitlaten van Tommy. Aangezien hij een jachthond is en veel beweging nodig heeft is het fijn als hij los kan en lekker kan rennen en snuffelen in het bos.

Kirsten heeft het na èèn keer samen doen uitstekend opgepakt en we hebben al enkele malen met volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar uitlaatservice. Kirsten is professioneel, kalm en lief voor onze Tommy en wij zijn heel blij af en toe de zorg aan haar over te kunnen laten.

Familie Raedts (Venray)


– Juni 2022 –

Onze kat Baymax heeft in mei de diagnose FIP gekregen. Deze ziekte vergt een intensief behandelingstraject van meerdere maanden om het virus te bestrijden. Al binnen enkele dagen kwamen wij erachter dat het geen doen was om zelfstandig de injecties te geven. Wat hadden we een geluk dat Kirsten net begonnen was met haar Dierenzorg aan huis! Binnen een uur na ons eerste  telefoontje stond ze al op de stoep om ons uit de brand te helpen.

Daarna is ze zes weken (!) iedere avond bij ons in huis geweest om te helpen met de dagelijkse injectie. Nu we overgestapt zijn op tabletten voor medicatie kunnen we het weer zelf. Kirsten blijft ons op de achtergrond volgen en we weten dat we haar voor alle vragen kunnen bereiken.

Tijdens onze vakantie heeft ze er naast de injecties ook nog het oppassen bij gepakt. Iedere dag werden we  op de hoogte gehouden via een berichtje en meerdere foto’s. Echt een top service! Kirsten is vriendelijk, flexibel, denkt graag mee en erg professioneel. We hadden niet geweten hoe het was gelopen zonder jou. Dankjewel!

Matthijs en Rianne


– Juni 2022 –

Kirsten heeft supergoed opgepast op onze katten. Ik ben voor het eerst met een gerust gevoel op vakantie gegaan!

Tijdens de oppasperiode kreeg ik leuke foto’s toegestuurd. Echt een aanrader!

Heldens