Recensies

– September 2022 –

Tijdens mijn vakantie kwam Kirsten op mijn 2 katten letten waarvan 1 kitten. Ze was erg zorgzaam en betrouwbaar. Ook kwam ze zoals afgesproken haar afspraken na. Mijn katten kregen volledige aandacht en verzorging die ze nodig hadden. Daarbij controleerde ze ook de gezondheid van mijn katten. Ik kreeg elke dag een update en foto’s gestuurd, wat ik enorm fijn vond. Zo kon ik alsnog van ver mijn katten volgen. Dankzij Kirsten kon ik met een gerust hart genieten van mijn vakantie. Ook bij thuiskomst was ze mij niet vergeten met een welkomstkaartje wat ik enorm heb gewaardeerd! Kortom top service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Tuba


– Augustus 2022 –

Blij met service van Kirsten van Dierenzorg aan huis. Na een prettige kennismaking thuis met ons gezin en hond Tommy, hebben Kirsten en ik samen onze hond Tommy uitgelaten. Zo wilde Kirsten zich voorbereiden op het uitlaten van Tommy. Aangezien hij een jachthond is en veel beweging nodig heeft is het fijn als hij los kan en lekker kan rennen en snuffelen in het bos.

Kirsten heeft het na èèn keer samen doen uitstekend opgepakt en we hebben al enkele malen met volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar uitlaatservice. Kirsten is professioneel, kalm en lief voor onze Tommy en wij zijn heel blij af en toe de zorg aan haar over te kunnen laten.

Familie Raedts (Venray)


– Juni 2022 –

Onze kat Baymax heeft in mei de diagnose FIP gekregen. Deze ziekte vergt een intensief behandelingstraject van meerdere maanden om het virus te bestrijden. Al binnen enkele dagen kwamen wij erachter dat het geen doen was om zelfstandig de injecties te geven. Wat hadden we een geluk dat Kirsten net begonnen was met haar Dierenzorg aan huis! Binnen een uur na ons eerste  telefoontje stond ze al op de stoep om ons uit de brand te helpen.

Daarna is ze zes weken (!) iedere avond bij ons in huis geweest om te helpen met de dagelijkse injectie. Nu we overgestapt zijn op tabletten voor medicatie kunnen we het weer zelf. Kirsten blijft ons op de achtergrond volgen en we weten dat we haar voor alle vragen kunnen bereiken.

Tijdens onze vakantie heeft ze er naast de injecties ook nog het oppassen bij gepakt. Iedere dag werden we  op de hoogte gehouden via een berichtje en meerdere foto’s. Echt een top service! Kirsten is vriendelijk, flexibel, denkt graag mee en erg professioneel. We hadden niet geweten hoe het was gelopen zonder jou. Dankjewel!

Matthijs en Rianne


– Juni 2022 –

Kirsten heeft supergoed opgepast op onze katten. Ik ben voor het eerst met een gerust gevoel op vakantie gegaan!

Tijdens de oppasperiode kreeg ik leuke foto’s toegestuurd. Echt een aanrader!

Heldens