Recensies

– Februari 2024 –

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met Kirsten. Ons lief senior hondje Mien moest dringend haar nagels geknipt hebben en via Google kwam ik bij Dierenzorg aan huis uit. Wat ben ik blij dat ik Kirsten benaderd heb voor een afspraak. Ze kon al snel komen. Kirsten heeft ruim de tijd genomen om Mien te leren kennen en af te tasten wat ze prettig vond. Nu is nagels knippen nooit echt leuk maar ondanks dat Mien best angstig kan zijn vond ze het reuze meevallen. Al met al een hele fijne ervaring en als Mien weer een pedicure nodig heeft vragen we zeker Kirsten weer terug. Bedankt!

Vera Pelzer

 

– Februari 2024 –

Wat een prachtig mens ben jij voor onze hond…Cesar Milan in vrouwelijke vorm… Wat zijn we blij dat je komt voor onze oude Border Terrier.  Normaal eet hij geen enkel snoepje van iemand maar van jou eet hij alles zo uit de hand… dit zegt genoeg.. . honden voelen dit aan. De tanden zien er weer top uit, geen dierenarts en narcose nodig geweest en we vinden het prettig dat je aan huis komt. Fijn, we zijn blij met jou en onze Sjuul nog veel meer!

Arno Schrivers en Lilian Levels

 

– Februari 2024 –

Wij hebben een Spaans zwerfhondje opgevangen in 2020 uit Malaga,. Ze was voor alles bang en schrikachtig, maar het gaat steeds beter. Dus tanden onderhouden kun je vergeten, of moet onder narcose, wat niet echt goed is. Door het gesprek met een Dierenwinkel zijn we bij Kirsten beland. Lenni, onze podenco, is nog steeds erg voorzichtig maar met Kirsten kwam alles goed. Nu, een paar behandelingen verder, zijn de tanden weer zoals ze zijn moeten. Kirsten heeft veel geduld en geen stress, wat de hond ook merkt, dus een dikke pluim voor Kirsten!

Philip


– Januari 2024 –

Ik wou dat onze katten deze recensie konden schrijven, omdat ik weet dat ze dol zijn op de bezoeken van hun bonuskattenmoeder Kirsten en ze graag zouden willen vertellen over haar speciale aandacht. Maar aangezien ze mijn computer niet meer mogen gebruiken, moet ik de recensie van een zeer gelukkige katteneigenaar delen!  De dag dat wij Dierenzorg aan huis vonden was onze geluksdag!  Kirsten zorgt al 1,5 jaar voor onze katten tijdens korte en lange vakanties en we konden niet gelukkiger zijn met haar aandacht en zorg voor ze!  Op de foto’s en video’s die ze deelt van haar bezoeken zien we ontspannen, vrolijke en speelse katten. Ze houdt ons op de hoogte zodat wij onbezorgd van onze vakantie kunnen genieten en wij zien dat de katten genieten van hun eigen wellnessvakantie terwijl wij weg zijn.  Zelfs onze zeer verlegen kat staat bij de deur te wachten en wil graag door haar geknuffeld worden als hij haar hoort aankomen. Zelfs wij worden niet zo vriendelijk ontvangen door hem  : -)  Na onze laatste vakantie heeft onze oranje  kat ’s ochtends nog een paar dagen aan de deur gezeten in de hoop dat Kirsten terug zou komen…. Met haar  extra opleiding tot dierenartsassistente hebben we er ook vertrouwen in dat als er ooit een probleem is met een van onze katten, zij voor hen zal kunnen zorgen. En omdat ze gewoon een heel aardig en zorgzaam persoon is, weten we dat ze net zo goed voor hen zal zorgen als wij zelf zouden doen. Wat kunnen we nog meer vragen?

Bonnie en Martin


– Oktober 2023 –

Ik had met spoed vervoer nodig naar de dierenarts voor mijn kat Jimmy.  Dierenkliniek Venray attendeerde mij op Kirsten van Dierenzorg aan huis. Ik heb direct contact opgenomen. Kirsten kon meteen schakelen om te helpen met vervoer naar de dierenarts, dit was meteen een heel goed gevoel. Samen zijn we naar de dierenarts gegaan met Jimmy. Kirsten is lief en begripvol. Daarna heeft Kirsten nog tussentijds geïnformeerd hoe het met Jimmy ging, kei fijn.  Ik zou Dierenzorg aan huis willen adviseren omdat ze snel kan schakelen, begaan is, kennis van zaken heeft en heel lief en begripvol voor  het baasje is. 

Kirsten bedankt!

Linda van Meijel


– Juli 2023 –

Met het hele gezin op vakantie, maar wat doen we met onze 2 lieve poezen Mint en Feije? Op  Facebook zag ik Dierenzorg aan huis voorbij komen. Na een mailtje hebben we al snel kennis gemaakt met Kirsten. Bij de kennismaking zag je al dat de poezen op haar af kwamen. Mint, de afwachtende maar wel aaibaar, en Feije die heel aanhankelijk is en het liefst op je kruipt. Na alles op papier gezet te hebben en afspraken samen besproken te hebben hadden we al een heel fijn gevoel hierbij. Met de vakantie is het prima gegaan met onze katten,  we zagen leuke foto’s en filmpjes voorbij komen en zagen hoe leuk ze het hadden, de poezen ieder op hun manier hoe ze echt zijn. Spelen, knuffelen en aaien en natuurlijk de verzorging eromheen. Helaas was Mint een paar dagen later niet zichzelf; niet komen, niet spelen, niet eten. Samen via de app besloten we dat Kirsten naar de dierenarts zou gaan. Mint had koorts en kreeg een ab kuur. Gelukkig was Kirsten er die juist dit alles zo goed in zag, ze hielp Mint met de kuur. gelukkig knapte  ze al snel weer op. We hadden natuurlijk wat zorgen hierdoor op vakantie maar doordat Kirsten zo gespecialiseerd is, deed ons dat goed en wisten we gewoon dat ze er was voor Mint en Feije. Weet zeker dat onze katten een top tijd hebben gehad en zich niet eenzaam hebben gevoeld. we lieten hun met een gerust hart achter bij haar. Super bedankt voor de goede zorgen!

Fam Martens


– Juni 2023 –

Onze poes Polar is heel eenkennig. Als vrienden haar bij eerdere vakanties van het hoognodige kwamen voorzien, dan zat ze al blazend ergens verscholen. Dit was de eerste vakantie waarin Polar alleen zou zijn, zonder haar zus Elmo. Voor ons geen fijn idee, waarop we als wijze van test Kirsten hebben ingeschakeld (als ze alleen maar zou blazen en verstoppen zou het voor ons geen meerwaarde hebben). De eerste dag werd Kirsten blazend opgewacht, maar kreeg ik ook al foto’s en filmpjes van een spelende, knuffelende en spinnende(!) Polar. Dat werd de daaropvolgende dagen alleen maar beter. Polar stond al miauwend klaar achter de voordeur als Kirsten kwam. Geen idee hoe Kirsten het voor elkaar geeft gekregen maar Polar heeft er een vriendin bij. De dagelijkse updates en het feit dat het tegen alle verwachtingen in zo goed klikte, maakt dat wij extra van onze vakantie genoten hebben. Onze volgende vakantie? Polar kijkt er nu al naar uit!

Carlo en Inge


– Mei 2023 –

Een aantal weken zaten wij klem met onze hond Loeka. Om gezondheidsredenen van moeder/schoonmoeder konden we even geen zorg dragen voor het voldoende uitlaten van Loeka. Via, via kregen we het nummer van Kirsten (Dierenzorg aan huis). Zij bood aan om ons uit de brand te helpen. Na een heel fijn kennismakingsgesprek, waarin er meteen een klik was tussen Loeka en Kirsten, is de samenwerking begonnen. Zeer goed gepland (Kirsten geeft meteen aan wanneer ze allemaal kan en niet kan -> fijn!) heeft Loeka genoten van de keertjes uit met Kirsten. Dat kon je op de foto’s goed terugzien. Bedankt voor je hulp nogmaals Kirsten en hopelijk tot ziens! 

Loeka en familie Boelens


– Maart 2023 –

Wij waren op zoek naar een flexibele uitlaatservice voor onze Duitse Jachtterriër  Charly. Bij de meeste uitlaatservices is dat niet mogelijk. Dan moet het altijd op dezelfde dag en dezelfde tijd. Tot wij het telefoonnummer van “Dierenzorg aan huis” hebben gekregen. Dat kennismakingsgesprek was spannend. Hoe zou Charly op Kirsten reageren? Charly accepteert niet iedereen en kan dan ook wat agressief worden. Maar Charly vond Kirsten meteen lief en aardig. Dus wij waren er heel blij mee iemand gevonden te hebben die Charly kan uitlaten als het een keer nodig is. Kirsten is heel lief, kalm en erg betrouwbaar. Charly gaat heel graag met haar wandelen. Wij krijgen dan altijd een berichtje en mooie foto’s van Kirsten geappt. Dankjewel Kirsten. Wij kunnen jou niet meer missen.

Nicky en Beate


– Maart 2023 –

Ik wilde mijn hond Belle eerst bij de dierenarts onder narcose laten brengen en het tandsteen laten verwijderen maar toen kwam ik Kirsten van Dierenzorg aan huis tegen op Facebook. Ik dacht laat ik dat nou eerst eens proberen. Na 2 behandelingen met de Emmi-Pet tandenborstel al zo’n goed resultaat. Belle en vooral ik zijn hier super blij mee.

Wilma Zijderveld

 

– Januari 2023 –

Dankzij Kirsten van Dierenzorg aan huis kon ik tijdens mijn ziekte thuis blijven bij mijn dieren. Mijn poezen zijn heel goed verzorgd door Kirsten.  Het is een super goede service, betrouwbaar en zeer betaalbaar. Het was in een woord geweldig, kan het iedereen aanraden!

Sjaantje Vaessen

 

– December 2022 –

Super blij met de fantastische zorg van Kirsten van Dierenzorg aan huis. Ik heb een onbezorgde 2de kerstdag kunnen vieren bij mijn dochter die verder weg woont, terwijl mijn 4 honden en 1 kat goed en professioneel verzorgd werden door Kirsten. Goede afspraken en tot in de puntjes alles goed verzorgd. Bij thuiskomst trof ik mijn dierenkindjes helemaal ontspannen en tevreden aan. Ik zal zeker zonodig vaker gebruik maken van haar 100% vertrouwelijke diensten. Ik raad Dierenzorg aan huis dan ook echt aan. Super bedankt Kirsten van Dierenzorg aan huis.

Sheila

 

– November 2022 –

Wat een super idee; Dierenzorg aan huis. De folder lag in onze brievenbus en ik heb direct gebeld met Kirsten. Voor mijn matties Phil en Lemmy was ik op zoek naar een flexibele hondenuitlaat mogelijkheid. Wij doen het het liefst zelf en tot nog toe lukt dit ons samen heel goed. Een back-up hebben we gevonden met Kirsten, van Dierenzorg aan huis. Haar mogelijkheden en keuzes zijn fijn, wij hebben gekozen voor een strippenkaart van 40 minuten in de bossen. Bij de eerste proefwandeling samen zag ik ook dat Lemmy en Phil het fijn vinden met Kirsten. Mijn matties gaan graag met haar op sjouw in de bossen, dat zie ik aan de filmpjes en foto’s terug in mijn Whatsapp. Wij zijn heel blij met Dierenzorg aan huis, Kirsten, en nog belangrijker Phil en Lemmy ook.

Moniek Faas

 

– Oktober 2022 –

Kirsten is bij mij thuis geweest om de nagels van mijn hondje Scooby te knippen. In het verleden heb ik dit weleens bij de dierenarts laten doen en raakte hij volledig in paniek. Nu ging het super! Kirsten stelde hem op zijn gemak en mede doordat het thuis gebeurde bleef Scooby rustig. Ik ben zeer tevreden!

Susan Janssen

 

– Oktober 2022 –

Kirsten heeft tijdens mijn vakantie 3 weken voor Monster (kat) gezorgd. Vanaf het kennismakingsgesprek tot het eindverslag gaat Kirsten professioneel te werk. Tijdens de vakantie regelmatig een app met foto’s of filmpje van een tevreden kat ontvangen. Bij thuiskomst een leuke kaart met eindverslag. Ben heel erg tevreden over Kirsten en zal haar zeker een volgende keer weer vragen. Dank je voor je goede zorgen, ook namens Monster!

Manon Vullings

 

– September 2022 –

Tijdens mijn vakantie kwam Kirsten op mijn 2 katten letten waarvan 1 kitten. Ze was erg zorgzaam en betrouwbaar. Ook kwam ze zoals afgesproken haar afspraken na. Mijn katten kregen volledige aandacht en verzorging die ze nodig hadden. Daarbij controleerde ze ook de gezondheid van mijn katten. Ik kreeg elke dag een update en foto’s gestuurd, wat ik enorm fijn vond. Zo kon ik alsnog van ver mijn katten volgen. Dankzij Kirsten kon ik met een gerust hart genieten van mijn vakantie. Ook bij thuiskomst was ze mij niet vergeten met een welkomstkaartje wat ik enorm heb gewaardeerd! Kortom top service, kwaliteit en vriendelijkheid.

Tuba


– Augustus 2022 –

Blij met service van Kirsten van Dierenzorg aan huis. Na een prettige kennismaking thuis met ons gezin en hond Tommy, hebben Kirsten en ik samen onze hond Tommy uitgelaten. Zo wilde Kirsten zich voorbereiden op het uitlaten van Tommy. Aangezien hij een jachthond is en veel beweging nodig heeft is het fijn als hij los kan en lekker kan rennen en snuffelen in het bos.

Kirsten heeft het na èèn keer samen doen uitstekend opgepakt en we hebben al enkele malen met volle tevredenheid gebruik gemaakt van haar uitlaatservice. Kirsten is professioneel, kalm en lief voor onze Tommy en wij zijn heel blij af en toe de zorg aan haar over te kunnen laten.

Familie Raedts (Venray)


– Juni 2022 –

Onze kat Baymax heeft in mei de diagnose FIP gekregen. Deze ziekte vergt een intensief behandelingstraject van meerdere maanden om het virus te bestrijden. Al binnen enkele dagen kwamen wij erachter dat het geen doen was om zelfstandig de injecties te geven. Wat hadden we een geluk dat Kirsten net begonnen was met haar Dierenzorg aan huis! Binnen een uur na ons eerste  telefoontje stond ze al op de stoep om ons uit de brand te helpen.

Daarna is ze zes weken (!) iedere avond bij ons in huis geweest om te helpen met de dagelijkse injectie. Nu we overgestapt zijn op tabletten voor medicatie kunnen we het weer zelf. Kirsten blijft ons op de achtergrond volgen en we weten dat we haar voor alle vragen kunnen bereiken.

Tijdens onze vakantie heeft ze er naast de injecties ook nog het oppassen bij gepakt. Iedere dag werden we  op de hoogte gehouden via een berichtje en meerdere foto’s. Echt een top service! Kirsten is vriendelijk, flexibel, denkt graag mee en erg professioneel. We hadden niet geweten hoe het was gelopen zonder jou. Dankjewel!

Matthijs en Rianne


– Juni 2022 –

Kirsten heeft supergoed opgepast op onze katten. Ik ben voor het eerst met een gerust gevoel op vakantie gegaan!

Tijdens de oppasperiode kreeg ik leuke foto’s toegestuurd. Echt een aanrader!

Heldens