Hondenuitlaatservice Venray

Professionele Hondenuitlaatservice in Venray - Dierenzorg Aan Huis

Welkom bij Dierenzorg Aan Huis, de betrouwbare hondenuitlaatservice in Venray. Heeft u een drukke agenda en wilt u uw trouwe viervoeter de beweging en aandacht geven die hij nodig heeft? Zoek niet verder!

 

Over Dierenzorg Aan Huis


Mijn naam is Kirsten Coenders-Straasheijm, eigenaar van Dierenzorg Aan Huis. Als gediplomeerd en geregistreerd paraveterinair, met jarenlange ervaring als dierenartsassistente bij een dierenkliniek, heb ik diepgaande kennis van dierenzorg en -gedrag. Omdat ik het werken met dieren toch wel erg miste en weet dat soms de drempel te hoog is om voor een ‘kleine vraag’ naar de dierenarts te stappen, ben ik gestart met “Dierenzorg aan huis”. Ik kom bij u thuis, dus uw dieren kunnen fijn in hun eigen omgeving blijven. Daardoor hebben ze geen stress van vervoer en andere dieren. Alles is bespreekbaar, stel gerust uw vragen via telefoon, mail of app.

 

Professionele en Persoonlijke Uitlaatservice


De hondenuitlaatservice in Venray is in het leven geroepen om uw hond de aandacht te geven die hij (of zij) verdient. Elke hond is uniek, met verschillende energieniveaus en persoonlijkheden. Ik zal uw hond ophalen op een afgesproken tijdstip en hem meenemen voor een verkwikkende wandeling in de buurt. Mocht uw viervoeter behoefte hebben aan een uitgebreide wandeling in de natuur, is dit uiteraard ook mogelijk. Ik kan uw hond veilig in de auto vervoeren naar het bos of natuurgebied.


Voordelen van onze Uitlaatservice


Met de hondenuitlaatservice van Dierenzorg Aan Huis geniet uw hond van verschillende voordelen. Door de 1 op 1 wandeling is alle aandacht voor uw hond. Er wordt rekening gehouden met het looptempo en de speciale wensen van uw hond. Deze dienst is erg geschikt voor honden die niet met een grote groep meekunnen. Op tijden die voor u en uw hond het fijnste zijn kan ik langskomen voor de wandeling.

 

Betrouwbaarheid en Flexibiliteit.

Bij Dierenzorg Aan Huis hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en flexibiliteit. We begrijpen dat uw planning kan variëren, daarom pas ik de uitlaatservice graag aan uw planning en wensen. Of uw hond een korte uitlaatbeurt nodig heeft of een wat uitgebreidere wandeling wilt, ik sta klaar om uw hond de beste zorg te bieden.

 

Veiligheid en Gemoedsrust


Bij Dierenzorg Aan Huis neemt de veiligheid van uw hond zeer serieus. Er wordt ten allen tijde gezorgd voor een veilige omgeving tijdens de wandelingen. Ik houdt rekening met de behoeften en het gedrag van uw hond om ervoor te zorgen dat hij zich comfortabel en gelukkig voelt tijdens de wandelingen. Daarnaast zorg ik voor open communicatie en sta ik altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.


Neem Vandaag Nog Contact Op met Dierenzorg Aan Huis


Gun uw hond de professionele zorg en aandacht die hij verdient met de hondenuitlaatservice van Dierenzorg Aan Huis in Venray. Plan een geheel vrijblijvend gesprek, zodat we een passende oplossing kunnen vinden die aan de behoeften van uw hond voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon, e-mail of app. Ik kijk ernaar uit om uw hond een geweldige tijd te bezorgen!

 

*Let op: Dierenzorg Aan Huis is momenteel alleen beschikbaar in Venray en omgeving.*

Written by Kreativ