Kattenoppas Venray

Welkom bij Dierenzorg Aan Huis: Uw Betrouwbare Kattenoppas in Venray

Bent u op zoek naar een betrouwbare kattenoppas in Venray? Dierenzorg Aan Huis staat klaar om uw geliefde katten de zorg en aandacht te geven die ze verdienen, terwijl u geniet van uw tijd weg van huis. Met professionele en persoonlijke kattenverzorging kunt u met een gerust hart uw katten achterlaten, wetende dat ze in goede handen zijn.


Over mij en Dierenzorg Aan Huis

Mijn naam is Kirsten Coenders-Straasheijm en ik ben eigenaar van Dierenzorg Aan Huis. Samen met mijn man, kinderen, kater Funs en Japanse kwartels woon ik in Venray. Als gediplomeerd en geregistreerd paraveterinair heb ik jarenlange ervaring als dierenartsassistente bij een dierenkliniek. Hoewel ik geen dierenarts ben en geen diagnoses stel of medicijnen voorschrijf, heb ik diepgaande kennis van dierverzorging en ben ik vooral gepassioneerd om dieren te helpen.

 

Omdat ik het werken met dieren ontzettend miste en besefte dat de drempel soms te hoog is om voor een “kleine vraag” naar de dierenarts te stappen, ben ik gestart met “Dierenzorg Aan Huis”.


Kattenverzorging aan huis

Dierenzorg Aan Huis begrijpt dat katten het liefst in hun vertrouwde omgeving blijven. Daarom bied ik kattenverzorging aan huis aan, zodat uw katten zich veilig en ontspannen kunnen voelen. Door bij u thuis te komen, vermijden we de stress van vervoer en de aanwezigheid van andere dieren. Uw katten blijven gewoon in hun dagelijkse routines en gewoontes, terwijl ze persoonlijke zorg ontvangen terwijl u er niet bent.


Mijn diensten

Kattenverzorging aan huis omvat onder andere het voeren van uw katten, het verschonen van de kattenbak, observatie van de gezondheid en, niet geheel onbelangrijk, het bieden van speeltijd en knuffels. Ik begrijp dat elke kat uniek is, met zijn eigen behoeften en persoonlijkheid.

Dierenzorg Aan Huis streeft naar flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Ik sta open voor uw vragen en zorgen, en u kunt altijd contact opnemen via telefoon, e-mail of Whats- App. Mocht u dit fijn vinden, kan ik u regelmatig een foto sturen van uw kat zodat u weet dat deze in goed humeur en goede gezondheid verkeert, zodat u met een gerust hart kunt ontspannen.

 

Gun uw katten de liefdevolle zorg en aandacht die ze verdienen met Dierenzorg Aan Huis. Of u nu op vakantie gaat, een drukke werkdag heeft of gewoon wat extra hulp nodig heeft bij de verzorging van uw katten, ik ben er om u te helpen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit om kennis met u te maken!

 

► Let op: Dierenzorg Aan Huis is alleen beschikbaar in Venray en omgeving.

► Voor oppaswerkzaamheden reis ik maximaal 15km van Venray

Written by Kreativ